Cin Cin Gruppen

Cin Cin Pizzeria på Bislett åpnet dørene for første gang i mai 2007. Siden da har Cin Cin fått flere gode anmeldelser og er blitt kjent for å være blant de som serverer Oslos beste italienske pizza. Med egen deigoppskrift, marinader, tomatsaus og rømmedressing, sammen med ferske råvarer, skaper Cin Cin denne unikesmaken. I 2011 vant Cin Cin Norgesmesterskapet i italiensk pizza og samme år åpnet de restaurant under Bislet Bad med områdets største uteservering. I 2012 ble Cin Cin kåret til byens beste under en konkurranse i Mathallen i Oslo. Nå har Cin Cin ekspandert med egen import, catering og produksjon for butikk. I desember 2015 åpnet kjøkkenet til den nye restauranten utestedet Il Vero Pizzeria e Bar i Oslos paradegate ved operaen i den norgeskjente barcode-rekken. Cin Cin samarbeider med www.kulinarisk.no og www.pizzaskole.no hvor de tilbyr et bredt utvalg av oppskrifter, tips og råd til hvordan man lager italiensk pizza hjemme. Cin Cin driver i dag kjøkkenet til bl.a. Cin Cin Café i sentrum og utestedet Postkontoret på Tøyen. Høsten 2016 åpnet Cin Cin kjøkken på de nye utestedene “Safe As Milk” på Ensjø og “Papirhuset” i Drammen. I dag driver Cin Cin kjøkkenet på Cin Cin Café i City Passagen, Cesar ved Tinghuset og Postkontoret på Tøyen.

Åpningstider

Kjøkkenet på alle avdelinger holder åpent til kl. 22:00 hver dag.

Take away

Ring, bestill og hent!
POSTKONTORET tlf. 458 585 67 (Tøyen): MENY
CIN CIN CAFÉ tlf. 401 69 520 (Sentrum): MENY